Hódi Pamela

Hódi Pamela a Blikknek nyilatkozott arról hogy megnyerte a pert volt férjével szemben így Natasa jogait teljes mértékben ő gyakorolhatja amíg kiskorú. Hódi Pamela szabályozhatja hogy Berkiék mennyit posztoljanak Natasáról.


Hodi Pamela Fashion Style Girl

A jelek szerint végleg elásta a csatabárdot Hódi Pamela és Berki Krisztián.

. Már nincs sok hátra. Amikor első kislánya Nati megszületett szeretett volna sötétebb hajra váltani ám az eredmény majdnem fekete lett. Hódi Pamela megmutatta az első családi fotót.

322 Followers 47 Following 30 Posts - See Instagram photos and videos from Hódi Pamela hodipamela. Drasztikus lépésre szánta el magát Hódi Pamela a közösségi oldalán. Pamela Hódi was born on October 9 1988 in Maglód Hungary.

Vlog videóm amit nagyon sok szeretettel készítettem Nektek. Teljes öltözéket kínálunk a hétköznapokraa magabiztos külsőhöz válogatott exclusive olasz alapanyagokból. Átalakult Hódi Pamela új fotója felrobbantotta az internetet.

Az influenszer bejegyzésében. Napokon belül megszülethet Hódi Pamela gyermeke. She is known for her work on Édes élet 2013 A nagy duett 2011 and Ázsia Expressz 2017.

Medoo Dolce Vita Életérzés a Hétköznapokban. Hódi Pamela már a szülőszobában van. Az ismert szőkeség egy percig sem pihen és valami mindig történik körülötte.

Korábban már beszámoltunk róla hogy a népszerű influenszer Hódi Pamela nem rég adott életet második kislányának aki amint hazatért a kórházból máris családi fotózáson vett részt. Pamela Hódi was born on October 9 1988 in Maglód Hungary. Hódi Pamela reklámarc valóságshow-szereplő merész és egyenes nőként vált híressé aki nem fél megosztani másokkal hogyan keresi a pénzét.

Dühös a végletekig elszánt posztot tett közzé szombat éjjel Hódi Pamela akinél persze nem más mint volt szerelme első gyermekének édesapja Berki Krisztián húzta. July 11 at 423 AM. Felsők tunikák mellények kabátok nadrágokruhák az aktuális trend színeiben S-Xl.

Sokan elsőre fel sem ismerték. 283933 likes 127 talking about this. Már nagyon közel a nagy találkozás.

Amióta közölték vele mindenhova magával viszi az ultrahangos fotót amit telerajzolt szívecskékkel. Berki Krisztiánnak tavaly megszületett a második kislánya de a házassága Berki Mazsival tönkrement most ennek helyrehozatalán dolgozik legutóbbi posztjai szerintNos hogy a házassága hogy áll jelenleg. Hódi Pamela - hivatalos oldal.

Share your videos with friends family and the world. Hódi Pamela a Blikknek nyilatkozott arról hogy megnyerte a pert volt férjével szemben így Natasa jogait teljes mértékben ő gyakorolhatja amíg kiskorú. A héten ismét találkoztak a celebek a bíróságon Pamela szerint azonban nem azért amiért Krisztián állítja.

Pamela megosztotta az első képet a fotózásról. Közkívánatra én Hódi Pamela létre hoztam ezt a hivatalos oldalt. 619k Followers 244 Following 4042 Posts - See Instagram photos and videos from Tóth-Hódi Pamela hodipamela_official.

Hódi Pamela - hivatalos oldal. Már bújnak ki a pici Evolet fogacskái Hódi Pamela másfél év után nyert a bíróságon. Hódi Pamela már a szülőszobában van.

Megmutatta óriási terhespocakját Hódi Pamela. Berki Krisztián 139 millió forint gyerektartással tartozik Apa nélkül nőttem fel Hódi Pamela Palik Lászlónak a gyermekkoráról és a jelenlegi párkapcsolatáról is vallott videó. 1 day agoHódi Pamela barna hajú lett.

Szeretnél igényesen öltözködniakár sportosan vagy elegánsan. Az egykori pár 2017-ben döntött a szakítás mellett azóta pedig folyamatosan háborúztak egymással szóban és a bíróságon is. Múlt héten a Hír TV Bayer showjában tûnt fel ahol bemutatott egy új vagyonosodási kiskaput ami szerinte 3-4 hónap alatt bárkibõl milliomost hozhat létre.

22 hours agoHatalmasat nőtt Hódi Pamela kislánya. 21 hours agoHódi Pamela és Berki Krisztián a szakításuk óta azaz öt éve viszályban vannak egymással elsősorban közös gyermekük Berki Natasa Zselyke nevelése miatt. Most azzal sokkolta követőit hogy szinte teljesen átalakult.

A fő vitapont kislányuk Natasa Zselyke felügyeleti joga volt illetve az hogy Pamela. 10 hours agoberki krisztián. Nagyon régóta gondolkozott azon hogy kipróbálja hogyan állna neki egy világosbarna hajszín ám egy korábbi rossz tapasztalat miatt sokáig nem merte.

Berki krisztián hódi pamela per érdekes.


Forras Hodi Pamela Instagram


Hodi Pamela Fashion One Shoulder Formal Dress Formal Dresses


Image Result For Hodi Pamela Pamela Image


Hodi Pamela Akkor Es Most Bodycon Dress Fashion Dresses


Image Result For Hodi Pamela Pamela Stationary Bike Gym


Pin By Vaida Edina On Hodi Pamela Outfits Pamela


Pin By Benko Alexandra On Hodi Pamela Skinny Skinny Jeans Cute


Hodi Pamela Pamela Instagram


Pin By Benko Alexandra On Hodi Pamela Pamela

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel